на живо

"Обидените" сестри Стоеви: Търси се скандал (ВИДЕО)

Основната цел пред Стефани и Габриела е участие на Олимпийските игри в Рио де Жанейро

bTV

Пред bTV Стефани и Габриела Стоеви опровергаха информацията, че са обидени на българските медии. Най-добрите ни бадминтонистки заявиха, че след успеха им в Баку техният спорт е придобил по-голяма популярност в България, като заслуга за това имат именно медиите. Те категорично отрекоха твърдението, че са обидени на българските журналисти и не искат да дават изявления.

"Ние не сме обидени на нито една медия в България, дори сме щастливи, че отразяват новини за нас. Просто не искаме да даваме коментар за случилото се", заявиха сестрите, визирайки скандалите след раздялата с треньора Гюнтер Хубер.

"Искаме да се фокусираме изцяло върху това, което правим за турнирите и може би малко по-нататък, когато ни е малко по-свободна програмата и когато сме постигнали целта си да се класираме на Олимпиадата, ще дадем обяснение за всичко ставащо около нас.”

Утре Габриела и Стефани пътуват за Тайлант, където ще вземат участие в международния турнир „Гранд при голд”, а по-късно този месец ще бъдат част от представителния отбор на България на Европейско отборно първенство по бадминтон в руския град Казан.