на живо

Обират бразилски супермодел на откриването в Рио (СНИМКИ)

Доброто възтържествува и крадецът е арестуван от полицаите

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен ще бъде ограбена на церемонията по откриването на летните олимпийски игри. 36-годишната красавица ще бъде част от програмата на събитието. Целта на "похищението" е да провокира у присъстващите повод за размисъл за реалността на живота в град Рио де Жанейро, Бразилия.

Снимка: Facebook
Подробностите от неочакваната сцена бяха разкрити вчера в онлайн пространството и социалните мрежи от зрители, които са присъствали на официалната репетиция по откриването на игрите.  

На емблематичния стадион "Маракана" имаше около 3000 специално поканени гости, които бяха изрично помолени да "запазят изненадата" като не снимат или разкриват подробности за шоуто, но това така и не се случи.

Снимка: Facebook

Според изтеклата информация, ролята на Жизел ще бъде да се разходи по подиума, а след това специално нает актьор да отвлече и ограби русата красавица. Накрая доброто ще възтържествува след като крадецът бъде хванат от бразилската полиция.

По време на шоуто ще бъде проследена историята на южноамериканската държава Бразилия - нейните завоевания и принос към света, посредством музика, танци и 3D проекции. В изпълнението ще се включат около 300 професионални танцьори и 5000 доброволци.

 

Ensaio Geral - Olimpíadas #rio2016 #olimpiadas #somostodosolimpicos

Снимка, публикувана от Abertura & Ensaios - RIO 2016 (@2016olimpiadas) на