на живо

От БФХГ ще поемат следващия етап от лечението на Цветелина Стоянова

Гимнастичката бе изписана от "Пирогов" вчера

Lap.bg

Българската федерация по художествена гимнастика благодари на целия лекарски екип на "Пирогов" за положените специални грижи към гимнастичката Цветелина Стоянова, която бе изписана от лечебното заведение в понеделник.

Председателят на БФХГ - Илиана Раева заяви, че от федерацията са се заели да осигурят следващия етап от лечението на Стоянова.

"БФХГ с радост съобщава, че вчера, 5 септември, Цветелина Стоянова беше изписана от "Пирогов" с всички възстановени функции.

БФХГ благодари на целия екип на "Пирогов" за грижите, професионализма и отношението към Цвети в лицето на проф. Миланов, проф. Габровски и д-р Илиев, както и на целия обслужващ персонал. 

БФХГ изказва своята огромна благодарност и на ММС в лицето на министър Кралев за пълното финансово обезпечаване на лечението и проведени няколко операции, както и за личното отношение към трагедията на министъра.

БФХГ е осигурила и организирала следващия етап от възстановяването на Цветелина Стоянова. 

Благодарим на всички за съпричастността и се надяваме за отговорно поведение на медии, познати и фенове към Цветелина, имайки предвид крехкото състояние, в което тя все още се намира.

БФХГ желае бързо възстановяване на Цвети и уверява многобройните и фенове, че ще бъде до нея в трудните моменти до пълното и възстановяване, така както беше през цялото време на престоя и в "Пирогов", публикуваха от ръководството на официалната си страница във "Фейсбук".