на живо

От "Лаута" потвърдиха за трима играчи със симптоми на COVID-19 (ВИДЕО)

Резултатите от тестовете на футболистите ще станат ясни следобяд

От "Лаута" потвърдиха за трима играчи със симптоми на COVID-19 (ВИДЕО)

От "Локомотив" Пловдив потвърдиха, че имат футболисти със симптоми на коронавирус. "Железничарите" разкриха, че това са Бирсент Карагерен, Илко Пиргов и Кенан Муслимович. На отбора са били направени тестове, резултатите от които ще станат ясни следобяд.

"Днес са направени тестове на всички футболисти. Те ще покажат истината. Аз мисля, че голяма част от тестовете не отразяват истината. Длъжни сме да вземем мерки.", заяви собственикът на "Локо" Христо Крушарски.

"Трима футболисти имат симптоми - Пиргов, Карагерен и Кенан (Муслимович). Резултатите от тестовете ще излязат следобяд.", допълни спортният директор на пловдивчани Георги Иванов - Гонзо.

"Не е сигурно, че имат коронавирус. Имат симптоми – имат температура, боли ги гърлото. Футболистите са изолирани и сме направили всичко възможно, за да ги изолираме от отбора.", каза още той.

"Последният тест, който правиха футболистите, беше преди мача с ЦСКА. Нека изчакаме и да видим какви са резултатите. На мен ми направиха тест и съм чист... Коронавирус може да хванем и сега.", заяви Крушарски.

Тагове: