на живо

Отличен 6 за "Реал" в Кипър (ВИДЕО)

С по два гола на Роналдо и Бензема Кралският клуб е на 1/8-финал в Шампионска лига

"Реал" Мадрид разгроми с 6:0 като гост АПОЕЛ Никозия и се класира за 15-ти пореден път за директните елиминации на Шампионска лига. Домакините опитаха хаотичен натиск в началото, който не даде резултат и постепенно гостите взеха изцяло инициативата и не я пуснаха до края на срещата. В 23-та минута топката беше изчистена и от воле Лука Модрич откри резултата. "Реал" прекърши окончателно съперника в 39-та минута, когато Бензема беше точен. Последваха още два бързи гола на Начо и отново Бензема до края на полувремето и въпросът през втората част беше с колко ще се отърве АПОЕЛ. 

Роналдо реши, че е време да вкара дежурния си гол и го направи в 49-та минута, а в 54-та отбеляза и осмия си гол в 5 мача този сезон в Шампионска лига. След шестото попадение испанският тим намали оборотите и нови попадения не паднаха. 

В крайна сметка "Реал" победи с 6:0 и се класира на второ място в групата си. АПОЕЛ пък е на 4-то място, но с равен брой точки с третия "Борусия" и продължава да се надява на класиране за Лига Европа. 

Тагове:

@