на живо

Отново е време за Шампионска лига

Станимир Стоилов с Астана и Георги Миланов с ЦСКА Москва ще представят България тази вечер, Реал Мадрид-ПСЖ е дербито на вечерта

Getty Images

Футболната програма в каналите на bTV Media Group днес започва от 17 часа, когато по bTV Action воденият от Станимир Стоилов тим на Астана приема Атлетико Мадрид. В първата среща между двата тима в Мадрид, казахстанците загубиха с 4-0, но и голяма част от титулярните играчи получиха почивка от Стоилов, заради предстоящ важен мач от първенството на страната.

Снимка: Getty Images

Сега, обаче, задачата пред "дюшекчиите" изглежда по-сложна заради коренно различните метереологични условия в Казахстан. Те заминаха от Испания при температура от 18 градуса, а пристигнаха в Казахстан при минусови температури, придружени от снеговалеж. Освен това настилката на терена на "Астана Арена" е изкуствена. Покривът на стадиона пък ще бъде отворен.

Снимка: Twitter

От 21:45 часа, отново по bTV Action, в дербито на вечерта Реал Мадрид приема Пари Сен Жермен на "Сантиаго Бернабеу". Първата среща между двата гранда завърши при нулево равенство, а от началото на сезона, нито един от двата отбора не е допуснал загуба в официален двубой. 

Също от 21:45 часа, но по RING Георги Миланов с ЦСКА Москва гостуват на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" ще търсят първи гол от 325 минути насам, след като са без попадение в последните си три мача, като всички от тях завършиха при нулево равенство. За последно за Юнайтед се разписа Антони Марсиал именно срещу ЦСКА в Москва, при равенството 1-1.  

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ексклузивно на онлайн платформата VOYO.BG, от 21:45 часа, ще може да гледате срещите Севиля- Манчестър Сити и Борусия Мьонхенгладбах- Ювентус.

Най-интересните моменти от всички двубои може да следите на живо на Champions TV  в сайта btvnovinite.bg.

Коментарното студио, и по двата канала, започва в 21 часа. Гости ще бъдат Радостин Кишишев и Георги Чиликов.