на живо

Първа победа за Лацио в Лига Европа този сезон

Гостите от Сент Етиен завършиха мача с 9 души.

Отборът на Лацио спечели с 3:2 домакинството си на Сент Етиен в мач от втория кръг на груповата фаза на турнира Лига Европа.

Срещата започна с шок за домакините, защото след корнер в 6 - тата минута Сал откри резултата в полза на френския тим.

Все пак сравнително бързо домакините изравниха. След хубав пробив  по дясното крило  на Фелипе Андерсон топката попадна у Онази и той изравни.

В 33 - тата минута на срещата Берич получи директен червен картон за удар с лакът в лицето на Маурисио и френският отбор остана с човек по - малко на терена.

Веднага след началото на второто полувреме, в 48 - тата минута Худ е възползва от неразчетено излизане на вратаря Руфие и вкара втори гол за Лацио.

В 77 - та минута след втори жълт и съответно червен картон, бе изгонен  и Сал  от състава на Сент Етиен. Малко след това в 80 -тата минута капитанът Биглия вкара трети гол за Лацио и това реши мача, но сега домакините тотално подцениха съперника, който с 9 души на терена успя да организира голова атака и да отбележи чрез Моне - Паке.

Наистина бе любопитно да се гледа объркването на 11 играчи на Лацио срещу 9 души от френския отбор в последните няколко минути на мача, но все пак  повече голове нямаше и Лацио записа първата си  победа в Лига Европа този сезон.