на живо

Георги Иванов след първата тренировка на Левски (ВИДЕО)

"Сините" с второ ново попълнение

Ладислав Цветков

„Нещата стават трудно и бавно, защото има футболисти, които трябва да освобождаваме, за да се вместим в бюджета, а голяма част от тях не искат да си тръгват. Това малко спъва нещата, така че се опитваме тези дни да решаваме тези проблеми. Няма да е лесно, особено в този период, но щом сме тук, значи ще се опитаме да оправим нещата и тази година наистина Левски да бъде на подобаващо ниво“, коментира Георги Иванов

На въпрос, дали очаква в следващите дни да бъде постигната договорка с Антон Огнянов и Пламен Крумов?

„Очаквам, но има проблеми с тях, защото не искат да си прекратят договорите по взаимно съгласие, но смятам, че първо трябва да имаш достойнство и някъде, където не те искат,  да си тръгнеш, но всеки решава сам за себе си. Когато се разделяш с някой футболист, най-нормалното е първо на тях да го кажем. Първо те ще разберат. При всички положения те имат договор с Левски и трябва да тренират индивидуално. Няма да тренират с първия отбор“, добави Иванов.

„За момента няма подходящи българи, които да вдигнат нивото. Сашо Александров е новият, който започна с нас. Всички останали, които Левски ще привлече са чужденци. Много неща се пишат. Търсим играчи на позициите десен бек, стопер, централен нападател и външен. Набелязали сме ,в преговори сме, но нещата стават трудно и бавно. Смятам, че ще се справим. Щом сме се хванали на това хоро смятам ,че ще се справим.” завърши Георги Иванов.