на живо

Патентоваха "Златните момичета" (ВИДЕО)

Марката ще има лого и собствени артикули

Патентоваха "Златните момичета" (ВИДЕО)

Прозвището "Златните момичета" вече е и патентована марка. Това стана ясно на съвместна пресконференция на Българската федерация по художествена гимнастика и новия спонсор на националния отбор.

Запазената марка е със собствено лого, което ще бъде използвано ексклузивно за продукти, свързани с родните шампионки. Спонсорът - известна букмейкърска компания, ще отговаря за производството на артикули с новия бранд.

Снимка: Lap.bg

"Трудът на нашите момичета и треньори трябва да бъде възнаграден подобаващо. Още повече, че спортният път на гимнастичките знаете колко е кратък.", коментира президентът на родната федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева.

Договорът е за 5 години и ще подпомага Боряна Калейн, Татяна Воложанина, Весела Димитрова, Бранимира Маркова, както и новия ансамбъл.

"Още в първия ден, в който влязох в залата и отидох да видя ансамбъла - абсолютна тишина. Все едно виждам стария ансамбъл, само гледат Весела в очите. Работи се на страхотни обороти, защото имаме нов правилник, който никак не е лек.", допълни Раева.

Снимка: Lap.bg