на живо

Пет отбора пристигат в групите на Шампионската лига с последния влак днес

Най-интересните срещи ще може да гледате в каналите на bTV Media Group

Getty Images/Guliver Photos

Местата в групите на Шампионска лига са почти запълнени. След като вчера място сред най-добрите клубни отбори в Европа си извоюваха "Наполи", "Селтик", "Севиля", "Олимпиакос" и "Марибор", днес ще станат ясни последните 5 тима, които ще влязат в битката за Купата с ушите.

bTV Media Group ще ви покаже пряко най-интересните мачове и ще ви направи съпричастни с емоциите, както повелява традицията.

"Ливърпул" - "Хофенхайм", bTV Action, 21:00 ч.

Феновете на мърсисайдци тръпнат в очакване да видят отново любимците си в най-силния международен европейски клубен турнир. В първия мач в Германия момчетата на Юрген Клоп успяха да вкарат 2 попадения, но слабостите в защита бяха очевидни и топката все пак попадна и в тяхната мрежа веднъж.

Снимка: Getty Images

Голът даде надежда на футболистите на немската изненада "Хофенхайм", които само преди сезон се бореха за оставане в Бундеслигата, а днес мечтаят за европейски подвиг.

"Стяуа" - "Спортинг" Лисабон, RING, 21:00 ч.

Двата тима не успяха да си отбележат попадение в първия мач в Португалия. За сметка на това пред двете врати беше горещо и атрактивните ситуации не липсваха. "Спортинг" едва ли ще искат да нарушат традицията и да изгубят мястото си в Шампионска лига - нещо, с което феновете свикнаха в последните години. 

В Букурещ обаче атмосферата няма да е никак приятелска, а "Стяуа" ще опита да запази положителния си баланс срещу португалски отбори у дома - победа и 2 равенства в 3 мача.

ЦСКА Москва - "Йънг Бойс", VOYO.BG, 21:45 ч.

Тимът на Георги Миланов е на крачка от участие в групите, а причината е... автогол. Победата в Швейцария беше минимална, но пък вдъхва оптимизъм на феновете на руския гранд. 

Снимка: Getty Images

Георги Миланов се появи в игра за 21 минути, а при благоприятно развитие на срещата в негостоприемната Москва, със сигурност ще получи по-голям шанс за изява.

"Славия" Прага - АПОЕЛ Никозия, VOYO.BG, 21:45 ч.

Живко Миланов и неговият АПОЕЛ изглежда комфортно са се настанили в първа класа, а спокойствие им дава резултатът в първата среща - победа с 2:0. Мачът със "Славия" Прага обаче не премина никак лежерно и лесно, а в последните минути на срещата вратарят на кипърци направи някои зрелищни спасявания.

Със сигурност чехите ще продължат в същия дух и във втората среща, този път на своя стадион и без да има какво да губят.

В четвъртък (24 август) пък bTV Action ще ви направи съпричастни към вълненията около жребия за груповата фаза на Шампионската лига. Прякото ни предаване започва в 19:00 ч.