на живо

Петричев: Реалният резултат е 0:2 в полза на "Лудогорец"

Не ревем, а си гоним целите, заяви изпълнителният директор на разградчани

Петричев: Реалният резултат е 0:2 в полза на "Лудогорец"

"Лудогорец" е имал реалния шанс да победи с 2:0 като гост ЦСКА. Това твърди изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев. Той говори след дербито на 18-ия кръг на Първа футболна лига между двата тима, завършило 0:0.

"0:0 също е резултат във футбола. Реалният резултат в този мач беше 0:2. Чистите ситуации бяха за "Лудогорец", не беше отсъдена чиста дузпа в 13-ата минута. Предполагам, че по всички показатели "Лудогорец" има предимство и то въпреки че играем в такъв цикъл. Това не си пролича. Започнахме по-предпазливо, но с оглед на тежката програма съвсем нормално. Второто полувреме имаше един господар на терена, въпреки всички обстоятелства. Изпуснахме чисти положения, докато противникът нямаше такива", убеден е Петричев.

Той също предяви претенции към съдията на срещата Николай Йорданов, който реши да не отсъди дузпа за разградчани през първото полувреме, заради игра с ръка на Албентоса.

"Аз не давам оценки на съдиите, това, което видях по сайтовете, има чиста дузпа за нас. Съдийските грешки като бъдат в ущърб за "Лудогорец" се надявам да се анализират със същия хъс като са в полза на "Лудогорец". Продължава да се нагнетява напрежение. Ние не ревем. Продължаваме си напред и си гоним целите", заяви той.