на живо

Пилешкото месо - ключовият елемент в сблъсъка между Верхувен и Хари (ВИДЕО)

Битката на века в кикбокса е тази вечер и ще бъде предавана пряко по RING от 23:00 ч.

Храната е изключително важна част от живота на всеки един спортист. Тя е сред елементите, на които се набляга най-много в подготовката за важни мачове за титли или пояси в бойните спортове.

И двамата участници в битката на века - Бадр Хари и Рико Верхувен, са наясно с предимствата, които може да им даде качествената храна в този дългоочакван сблъсък в кикбокса и затова наблягат на... пилешкото месо.

Мароканецът залага на свежите и вкусни продукти, като броколите, защото иска не само да бъде физически подготвен за ударите на холандеца, но и да изглежда добре на ринга.

Храната му винаги е изчислена до последния грам. През последните няколко седмици обаче Хари усилено набляга на пилешкото филе.

Любимата храна на съперника му пък е пикантният пилешки сандвич. Верхувен споделя, че винаги спазва диета, независимо дали е в тренировъчен режим или е Коледа. Оризът редовно присъства в неговото меню.

27-годишният Рико е убеден в предимствата си пред мароканеца, а неговите сънароднци вярват, че той ще спечели не само защото е по-добър атлет, но и защото има по-голямо сърце.

А кой ще се радва след финалния гонг, ще разберем тази вечер. Прякото предаване по RING започва точно в 23:00 ч.