на живо

Преди олимпийските игри: Канадска красавица "руши границите" с разголени снимки

Алиша Нюман иска да покаже другата си страна

Instagram

Олимпийските игри - най-чаканото и важно спортно събитие! Какво обаче правят спортистите с квоти преди него? Някои тренират, други изпипват последните детайли от представянето си, а трети... заработват пари. 

От последните е лекоатлетката Алиша Нюман. Канадката, която се състезава в овчарския скок, реши да основе акаунт в една от новите нашумели платформи. В нея тя ще споделя по-разголени снимки. Те са достъпни само за последователи, които плащат определена такса. 

27-годишната Алиша винаги е била сочена за една от най-атрактивните лекоатлетки. През 2020 г. тя бе сред спортистките, които участваха в провокативна реклама на бельо.

Сега тя разкрива, че не само допълнителните доходи са са причината да си направи такъв профил в платформата. 

"Кога, ако не сега? Ако не разрушаваме границите и бариерите, то нищо добро не ни чака като цяло и като личност. Цял живот, занимавайки се със спорт, руша бариери. Сега може да покажа и другата си, женска страна", обясни тя. 

Кариерата на Алиша не е впечатляваща. Тя ще участва за втори път на олимпийски игри в Токио след месец. Преди 5 години в Рио де Жанейро тя не прескочи квалификациите, за да участва във финала на овчарския скок. Иначе в колекцията си има златен (2018 г.) и бронзов (2014 г.) от Игрите на британската общност.