на живо

Проф. Сергей Игнатов: Кобрата се научи да удря унищожително (ВИДЕО)

Бившият министър на образованието изброи предимствата на Пулев срещу Джошуа в предаването "Тази сутрин"

Проф. Сергей Игнатов: Кобрата се научи да удря унищожително (ВИДЕО)

Бившият министър на образованието проф. Сергей Игнатов не се съмнява, че Кубрат Пулев ще победи Антъни Джошуа в събота (12 декември).

Според Игнатов, след загубата от Владимир Кличко Кобрата е надградил представянето си и е доразвил ударите си, а това ще се окаже ключово в битката за световните титли срещу британеца.

"Кубрат Пулев има изключително много предимства. Той премина "университета" на загубата с Кличко, а това е изключително важно, защото той през последните години има много тежък удар. Научил се е да удря унищожително, а това е голямо предимство", категоричен е Игнатов, който е голям фен на бокса.

Снимка: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

"Джошуа се разконцентира от тежките удари. Друго предимство за Кобрата е неговият опит, ако мачът протече нормално и след 6-7 рунд можем да очакваме превъзходство за българина". 

"Първоначално ще играят като шахматисти, но Джошуа има импулс да реши мача в първите рундове. Второто полувреме на мача обаче ще бъде абсолютно в полза на Кубрат Пулев".

Той премина "университета с Кличко". Тогава загуби мача, защото беше психически обременен. Никой не можеше да си представи, че ще имаме не световен шампион, а претендент за титлата." 

Снимка: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

"Абсолютно убеден съм в победата на Кобрата, защото неговото присъствие на този връх не е случайно!", убеден е проф. Сергей Игнатов.