на живо

Радо Янков или Венелин Петков - кой предава за bTV от Испания? (ВИДЕО)

Сноубордистът с импровизирано включване от световното първенство

Радослав Янков или Венелин Петков? Кой от двамата прави преки включвания от мястото на събитието - световното първенство по сноуборд в Испания? Въпросът ще се окаже с повишена трудност, след като изгледате това видео:

Човек с визията и гласа на Янков убедено твърди, че всъщност е Петков. Нещо повече - той прави импровизиран репортаж от курорта Сиера Невада, като отговаря на въпросите от студиото на водещата...Гена, вероятно Трайкова.

"В момента сме в Сиера Невада. Както можете да видите, времето зад мен е много лошо. Гена, чуваме ли се? Сигналът прекъсва", вживява се Янков/Петков. След това пояснява, че се очаква информация относно провеждането на състезанието. И накрая се закрива съвсем професионално: "Венелин Петков от Сиера Невада".

"Благодаря, Венелин. Моля, изчакайте повече информация. Това беше всичко от нас!", завършва и предполагаемата Гена Трайкова.

Объркването е пълно, защото самият Петков - настоящ директор на "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV, е заклет почитател на белите спортове.

В случая обаче все пак става дума за Радо Янков, който очевидно си има любим водещ и любима телевизия. Носителят на Световната купа се забавлява с новото си превъплъщение и публикува видеото във „Фейсбук”, а по-късно научи, че днешният му старт от световното е отменен заради лошото време.

В ролята на Гена Трайкова влиза друга наша участничка на шампионата - Теодора Пенчева.