на живо

Рангелов: Забравихме за Япония (ВИДЕО)

Националите се надяват да зарадват българските фенове

Lap.bg

Националът на България по футбол Димитър Рангелов вярва, че тимът се е отърсил от лошото представяне в Япония и вече гледа само към световните квалификации: "Вече сме забравили Япония, наистина беше срамно, но трябва да влезем с бистри глави в следващия двубой".

„Не би трябвало да има подценяване на Люксембург. Сами трябва да си направим мача лесен, защото всеки един двубой е много важен за нас. Надявам се да не позволим Люксембург да ни изненада на нашия стадион".

Друг от избраниците на селекционера Ивайло Петев - Михаил Александров, определи първия двубой като ключов за крайното класиране: „Смятам, че ни предстои един от най-важните мачове в групата, с оглед на това, на какви отбори трябва да се противопоставим, за да можем да зарадваме хората", каза футболистът на "Легия" Варшава.

Играчът на италианския "Кротоне" - Александър Тонев, вярва, че отборът е готов за предстоящите квалификации, но също се въздържа от прогнози: "Рибата е още в морето, лесен мач няма, но се надявам да покажем добра игра и да зарадваме феновете".