на живо

Размазаха Джъстин Бийбър в стъкло (ВИДЕО)

Поп певецът участва в мача на звездите в НХЛ

"Is it too late now to say sorry?", се пее в един от най-големите хитове на Джъстин Бийбър. Точно с песента "Sorry" Крис Пронджър може да се извини на Бийбър за това, което му стори в мача на звездите в НХЛ.

Поп звездата разбра какво е да участваш в мач от Националната хокейна лига - запозна се отблизо със стъклото в "Стейпълс Сентър". Канадецът демонстрира солидни умения на леда до мига, в който не бе връхлетян от Пронджър. Човекът, който се слави като един от най-здравите защитници в спорта, не позволи на Бийбър да мръдне, когато той бе "залепен" за стъклото. Малко преди това, певецът беше препънат със стик от съперник, но бързо се изправи и продължи към шайбата.

След мача Крис Пронджър заяви, че е направил всичко в името на шоуто. Джъстин Бийбър пропусна две дузпи, но все пак отбеляза. Направи го в края на мача на празна врата. Това предизвика закачлив коментар от актьора Куба Гудинг-младши : "След 25 удара той най-сетне вкара гол, слава Богу."

Джъстин Бийбър игра за отбора на Уейн Грецки срещу тима на Марио Лемьо и певецът си тръгна победител - 5:3. Двубоят беше подгряващ за публиката в Лос Анджелис преди мача на настоящите хокейни звезди от НХЛ.