на живо

"Реал" и Роналдо разделени в мачовете си в Шампионската лига

Гледайте първите срещи на шампионите и "Ювентус" днес в каналите на bTV Media Group

juventus.com

Първите резултати в новия сезон на Шампионската лига са факт, а днес (19 септември) е време за втора порция от мачове между най-добрите, както и за голямото събитие - Кристиано Роналдо и "Реал" Мадрид ще играят по едно и също време, но в два различни града и срещу различни съперници.

След години сътрудничество и 4 титли в турнира, португалецът напусна "Сантяго Бернабеу", за да облече фланелката на "Ювентус". Така той ще играе в турнира с трети отбор след "Реал" и "Манчестър Юнайтед". Предизвикателството днес пред "Старата госпожа" е да победи като гост "Валенсия". 

"Реал" пък ще продължи напред без своята звезда, но с колективна мисъл и очи, вперени в Гарет Бейл и Карим Бензема. На тях със сигурност ще им е трудно, тъй като съперникът е изненадата от миналия сезон - "Рома". 

Снимка: Reuters

"Байерн" Мюнхен пък ще пътува до Португалия, за да срещне "Бенфика", а мениджърът на "Манчестър Юнайтед" - Жозе Моуриньо, заяви, че няма намерение да подценява "Йънг Бойс". 

Снимка: Reuters

Всички тези мачове, както и още, ще може да гледате в каналите на bTV Media Group. А всичките по-интересни моменти от късните срещи, гледайте в комбинираното ни предаване Champions TV.

19:30 ч., bTV Action, "Aякс" - АЕК

19:30 ч., RING, "Шахтьор" Донецк - "Хофенхайм"

22:00 ч., bTV Action, "Реал" Мадрид - "Рома"

22:00 ч., RING, "Валения" - "Ювентус"

22:00 ч., VOYO.BG, "Бенфика" - "Байерн"

22:00 ч., VOYO.BG, "Йънг бойс" - "Манчестър Юнайтед"