на живо

Реал (Мадрид) се измъчи, но победи Лас Палмас (ВИДЕО)

"Белите" с проблеми преди мача със Севиля в следващия кръг

Getty Images

Късно снощи Реал (Мадрид) победи драматично Лас Палмас с 2:1 в среща от 29-ия кръг на испанската Примера дивисион. Двубоят предложи много емоции на зрителите.

Бранителят на „белите" Серхио Рамос откри резултата в 24-ата минута. Истинската драма дойде в края на срещата. По ирония на съдбата именно капитанът на кралския клуб сгреши фатално в 87-ата минута, когато не успя да опази Уилиан Хосе, и последният изравни. Отговорът на гостите дойде почти незабавно и само две минути по-късно Каземиро донесе трите точки на Реал.

Мачът ще се запомни с изгонването на Серхио Рамос в заключителните минути. Испанският национал получи втори жълт картон, което означава, че ще пропусне следващия двубой на "белите" - домакинството на бившия му тим Севиля.

Реал има и други проблеми преди очертаващия се тежък мач в следващия шампионатен кръг. Срещу Лас Палмас халфът на Реал (Мадрид) Иско се разсърди при смяната си в 60-ата.

Когато седна на резервната скамейка, испанецът захвърли на земята подадения му анцуг, а след това хвърли и бутилка с минерална вода настрани. Наложи се съотборниците му да го успокояват. Според местните медии 23-годишният футболист със сигурност ще бъде наказан от ръководството на клуба заради постъпката си.