на живо

Решителни сбълсъци в групите на Лига Европа в каналите на bTV Media Group

Четири мача пряко по bTV Action и RING

Getty Images

След като станаха ясни всички участници във фазата на елиминациите в Шампионска лига, по традиция идва ред на решителните мачове от последния кръг на груповата фаза на турнира Лига Европа. В каналите на bTV Media Group ще може да наблюдавате четири от най-интересните срещи тази вечер.

От 20:00 часа по bTV Action швейцарският Сион приема сигурния участник в следващата фаза на турнира - Ливърпул. Предишната среща между двата тима завърши при резултат 1:1, но мачът тази вечер е от огромно значение за домакините.

Снимка: uefa.com

Те ще излязат на терена за задължителна победа, надявайки се прекият им конкурент за класиране – Рубин (Казан), с Благой Георгиев в състава, да загуби при гостуването си на Бордо. Българинът се представя силно в турнира, но не излезе на терена в първата среща между двата тима, която завърши 0:0. Развръзката на тазвечершния мач ще може да проследите по RING от 20:00 часа.

Снимка: uefa.com

Късните срещи в турнира започват в 22:05. Спортинг (Лисабон) ще се бори за трите точки срещу турския гранд Бешикташ по bTV Action. Португалците все още имат шанс за класиране, въпреки че са трети в групата.

Снимка: uefa.com

В същото време по RING Фиорентина приема Беленензеш. Равенство би било напълно достатъчно на „виолетовите” за да продължат в следващата фаза, но португалците също имат теоритични шансове за класиране, въпреки поражението с 0:4, което записаха при предишния си сблъсък с възпитаниците на Пауло Соуса.

Снимка: uefa.com

Сион – Ливърпул, 20:00 часа, bTV Action

Бордо – Рубин (Казан), 20:00 часа, RING

Спортинг (Лисабон) – Бешикташ, 22:05, bTV Action

Фиорентина – Беленензеш, 22:05, RING

Студиото преди решителните двубои започва в 19:30, а срещите може да проследите пряко и на интернет платформата VOYO.BG.