на живо

Роналдо - младши - повелителят на футболните ножици (ВИДЕО)

Наследникът на Кристиано впечатлява с изпълнениe на сложния удар

Daily Mail

Кристиано Роналдо може да не е много сигурен къде ще продължи кариерата си, но трябва да е спокоен, че има кой да го наследи на терена.

Първородният му син, който носи същото име, явно е тръгнал по стъпките на именития си баща. Преди време Младши събра погледите, след като претвори задната ножица на своя татко при най-малките футболисти. След контролата на Португалия с Алжир, 7-годишният малчуган още веднъж показа, че подобни красиви и технични удари му се отдават.

След победата с 3:0 на "мореплавателите" над Алжир, децата на футболистите излязоха на терена, за да се позабавляват като истински професионалисти.

Малкият Роналдо обаче се оказа атракцията на вечерта за останалите по трибуните привърженици. Въпреки че баща му не вкара в мача, той се отличи с поредното атрактивно попадение. Този път Кристиано-младши вкара топката във вратата със странична ножица. 

Роналдо изглеждаше изключително горд от изпълнението на сина си, който събра аплодисментите на феновете, а след това и харесванията в социалните мрежи