на живо

Сблъсък на два отбора с различни цели (ВИДЕО)

Гледайте Милан - Карпи, 21:45 часа, RING

Сблъсък на два отбора с различни цели (ВИДЕО)

Тази вечер Милан приема Карпи в последен мач от кръга в Италия. Двубоя може да гледате пряко по Ринг от 21:45.

"Росонерите” преследват втора поредна победа под ръководството на Кристиан Броки. В последният кръг Милан надви Сампдория с 1:0. По този начин 18-кратният шампион на Италия прекъсна серия от 5 мача без победа.

Милан заема шесто място в класирането с актив от 52 точки, 7 по-малко от петия Фиорентина, окупирал последното място даващо право на участие в евротурнирите.

Съперникът им тази вечер – новакът Карпи има различна цел. „Бианкоросите” се борят със зъби и нокти за оцеляването си в Калчото. През уикенда тимът на Фабрицио Кастори записа изненадаващ  успех срещу Дженоа, при това с катергоричното 4:1. Това бе трети успех за Карпи в последните пет шампионатни кръга. Благодарение на тези отлични резултати „бианкоросите” се изкачиха до 17-тото място в класирането, една точка над чертата.

Карпи и Милан вече са се срещали два пъти през този сезон. В 15-ия кръг на Серия „А” двата тима си спретнаха скучно нулево реми, запазвайки головете за сблъсъка си в турнира за Купата на Италия. Там Милан записа домакински успех с 2:1.

Довечера Милан ще бъде без наказания Юрай Куцка, с травма пък е М’байе Нианг. Карпи пък няма да може да разчита на Еди Гнаор и Игор Бубнич, които са с травми. Опитният Рикардо Галиоло пък е наказан.

Не пропускайте Милан - Карпи - 21:45 часа, RING