на живо

Себастиан Фетел стана бензинджия

Шампионът изненада бразилски фенове

Тази сутрин няколко шофьори останаха със зяпнали уста, спирайки да заредят гориво на бензиностанция в близост до прочутата „Autódromo José Carlos Pace” в Сао Пауло преди началото на работния ден. Колите им бяха обслужени не от служител на веригата, а от самия Себастиан Фетел.

Четирикратният световен шампион във Формула 1 си поговори с клиентите на веригата бензиностанции, спонсориращи тима му, и си направи снимки с всички желаещи да заредят на неговата колонка.

Участието в спонсорското мероприятие бе само ден преди свободните тренировки преди неделната състезание за Гран При на Бразилия.

Победителят в 42 старта за ГН на Формула 1 си поговори с любопитните купувачи и след това сподели: „Феновете на моторните спортове в Бразилия са сред най-страстните, които сме виждали във Формула 1 и беше страхотно да мога да изненадам приятно няколко от тях, зареждайки колите им с гориво на бензиностанцията. За мен винаги е наслада да се състезавам пред бразилските запалянковци, дано и през този уикенд да им осигурим добро зрелище. Само две състезания остават до края на сезона, надяваме се на силни резултати тук в Сао Пауло, които да ни помогнат да приключим позитивно сезона”.