на живо

Серхио Бускетс унижен от сънародник, който му направи "мрежичка" (ВИДЕО)

Вижте ефектния финт от двубоя Фиорентина - Барселона

Getty Images/Guliver Photos

Свикнали сме да виждаме играчите на Барселона да се забавляват на терена и да правят всевъзможни атрактивни финтове и трикове, с които да радват както своите фенове, така и безпристрастните футболни запалянковци. Срещу Фиорентина обаче един от футболистите на европейския клубен шампион разбра как се чувстват противниковите играчите, когато на техен гръб Меси, Неймар и другите му съотборници решат да правят шоу за публиката.

Серхио Бускетс има репутацията на един от най-класните дефанзивни халфове в съвременния футбол, но в 4-ата минута на мача срещу "виолетовите" бе преодолян с лекота от сънародника си Борха Валеро. Офанзивният футболист на Фиорентина прокара топката през краката на съперника, а миг по-късно ознаменува ефектния си финт с асистенция за откриващия гол на Федерико Бернардески.

В крайна сметка двубоят завърши 2:1 в полза на Фиорентина, който ще изиграе последния си мач от International Champions Cup в сряда от 22:00 часа срещу Челси на "Стамфорд Бридж". Сблъсъкът ще може да гледате пряко по RING.BG. Резултатите от всички срещи от турнира може да видите ТУК.