на живо

Шампионът Меси и влюбеният Григор (ВИДЕО)

Петър Бакърджиев разказва най-интересните истории от света на спорта в предаването "Тази неделя"

Шампионът Меси и влюбеният Григор (ВИДЕО)

Бъдещето на Лионел Меси в "Барселона" може да е неясно, но това не му пречи на терена да се държи като... себе си. Голямата звезда на каталунците вкара два от четирите гола във финала на турнира за Купата на краля срещу "Атлетик" Билбао. 

И по този начин осигури на себе си и на "Барса" 35-ти трофей откакто дебютира за клуба през 2004 г. Това беше 7-ма Купа на краля за аржентинеца. Той я прибави към 10-те титли от Примера дивисион, 8-те Суперкупи на Испания, 4-те трофея от Шампионската лига, 3-те от Световното клубно първенство и 3-те Суперкупи на Европа.

Снимка: Getty Images

Меси е човекът, който спечели 6 пъти най-престижната индивидуална награда във футбола "Златна топка" и се изкачи на първо място в голмайсторската ранглиста на "Барса" с 665 попадения в 771 мача.

Не толкова успешна беше седмицата за Григор Димитров, който отпадна от турнира в Монте Карло на осминафинал. Българският тенисист беше неузнаваем на корта срещу носителя на 20 титли от Големия шлем Рафаел Надал.

След мача стана ясно, че роденият в Хасково тенисист е имал проблеми със зъбите и логично е отказал участие в Барселона. 

Снимка: Instagram

Надяваме се поне любовта с Лолита Османова да му помогне да се възстанови по-бързо!

А кои футболисти се возят в метрото? И кои пеят с пълно гърло? Вижте във видеото!