на живо

Шампионът "Перуджа" срещу "Модена" в дуел за място на финала

Пети мач ще определи съперника на "Лубе Чивитанова"

legavolley.it

Напрежението в италианското волейболно първенство се покачва до точката на кипене! Тази вечер ще можете да проследите последния пети мач от полуфиналната серия между "Перуджа" и "Модена" в ефира на RING. Срещата започва в 19 ч.

Снимка: legavolley.it
 

Шампионите са притиснати до стената и се нуждаят от задължителен успех, за да се класират за финал, където вече чакат Цветан Соколов и "Лубе Чивитанова".

"Перуджа" изигра един от най-слабите си мачове през сезона, отстъпвайки с 0:3 гейма на отбора на Хулио Веласко преди два дни и повдигна много въпросителни преди последния дуел между двата отбора.

Снимка: legavolley.it

"Дяволската блокада" доказа, че е зависима до голяма степен от голямата звезда Вилфредо Леон. 

Двубоят ще бъде по-специален и за треньора Лоренцо Бернарди, за когото медиите на Апенините съобщиха, че ако шампионите отпаднат, ще бъде освободен.

Снимка: legavolley.it

"Модена" вече направи повече от достатъчно в тази полуфинална серия, стигайки до решаващ последен мач номер 5. Иван Зайцев и Бартош Беднорц накараха "Пала Панини" да се изправи на крака след страхотната си игра в четвъртата среща.

Предстоящият сблъсък в "Пала Бартон" със сигурност ще бъде още по-емоционален и далеч по-труден за играчите на Хулио Веласко, които обаче ще имат психологическо предимство.

Снимка: legavolley.it

Кой ще бъде вторият финалист в италианското първенство - шампионът Перуджа или вдъхновеният отбор на "Модена"?

Отговорът - тази вечер от 19 ч. по RING!