на живо

Шоуто Шампионска лига продължава и тази вечер

Байерн търси реванш срещу Арсенал по bTV Action от 21:30

След вчеращната доза зрелищни срещи в Шампионска лига, каналите на bTV Media Group ще ви направят съпричастни и с емоциите в тазвечерщните най-интересни срещи от турнира.

От 21:45 по bTV Action ще може да наблюдавате суперсблъсъка между Байерн Мюнхен и Арсенал. В миналия мач като домакини „топчийте” постигнаха така нужната победа над германците и записаха първи точки в турнира. По този начин те запазиха шанса си за класиране в следващия етап. Байерн пък ще търсят реванш за загубата в Лондон, която бе и първа за баварците за сезона.

Снимка: БГНЕС

В същото време по RING ще може да наблюдавате срещата Рома – Байер Леверкузен. Мачът е от ключово значение за втората позиция в групата, в която Барселона е едноличен лидер. Немският тим има 4 точки, а римските „вълци” са с 2. Преди две седмици двата отбора изнесоха истински голов спектакъл за публиката, завършвайки 4:4 в Германия.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На VOYO.BG пък ще може да наблюдавате срещите Барселона – БАТЕ и Челси – Динамо Киев, които също започват в 21:45.

Най-интересните моменти от всички мачове в кръга, както и головете в срещите може да следите на Champions TV на сайта btvnovinite.bg.

Коментарното студио преди двубойте стартира в 21:00 часа с водещ Йордан Георгиев.