на живо

Швейцарските медии не очакват изненади от треньора на "Лудогорец"

Авторитетни спортни издания обаче обръщат повече внимание на триумфиралия в "Ю Ес Оупън" Стан Вавринка, отколкото на Шампионската лига

Швейцарските медии не очакват изненади от наставника на "Лудогорец" Георги Дерменджиев. Това става ясно от преглед на водещите печатни издания в страната.

Всички те обявиха една и съща стартова единайсеторка на българския шампион: Стоянов, Минев, Моци, Паломино, Натанаел, Дяков, Саша, Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон, Кафу. Тя е същата като тази, с която "орлите" излязоха срещу "Черно море".

Реномираният "Блик" прави сравнение между единадесетте на "Базел", които победиха "Лудогорец" с 2:0 преди три години, и титулярите на швейцарския шампион в момента. Изданието стига до заключението, че нито един от онези играчи няма да започне днешната среща. Поместена е голяма снимка с тогавашния състав и етикет "Weg"(далеч)."Блик" посочва и къде играят в момента въпросните футболисти.

Не е изненада обаче, че спортните медии в Швейцария отделят по-голямо внимание на успеха на Стан Вавринка на "Ю Ес Оупън", отколкото на сблъсъка между "Базел" и "Лудогорец".