на живо

Силата на майките и на... танците (ВИДЕО)

Елена Яръмова разказва най-интересните истории от света на спорта

Силата на майките и на... танците (ВИДЕО)

Силна, упорита и борбена - като майка! Да родиш и да отгледаш дете изисква свръхсили, които само жените могат да намерят в себе си. Светът очаква след това майките да се завърнат на работа. И голяма част от тях го правят. 

Когато работното място е тенис корта нещата са малко по-различни. За там трябва да си в добра форма, особено когато ти предстоят мачове от турнир от Големия шлем. Но пък в България имаме повод за гордост. През 2020 г. Цветана Пиронкова успя да го направи и дори да достигне четвъртфиналите в Ню Йорк.

Такава сила не остава незабелязана и за Женската тенис асоциация (WTA). Пловдивчанката получи номинация за наградата "Завръщане на сезона". Стискаме палци на Цвети да победи и тук и да накара нейната най-голяма радост Александър да се гордее!

В същото време на футболния терен големите звезди блестят с танци и прически. Неймар има място и в двете класации, а през седмицата се впечатлихме от избора на Майкъл Ричард Делгадо де Оливейра от бразилския "Фламенго" да се появи по време на мач с живописна картина на тила си.