на живо

Силата се пробуди на "Българска армия" (СНИМКИ И ВИДЕО)

ЦСКА с впечатляваща хореография на мача със Созопол

Истински празник за окото организираха най-върлите привърженици на ЦСКА по време на вчеращната среща на тима срещу Созопол в мач от четвъртфиналите от турнира за Купата на България. "Червените" победиха с категоричното 3:0, а в началото на второто полувреме успяха да изненадат всички с ефектна хореография.

Ултрасите използваха еуфорията около предстоящата премиера на Епизод 7 от хитовата сага "Междузвездни войни" и "поканиха" в Сектор Г самия Дарт Вейдър. Той пристигна нарисуван на огромен транспарант и с шалче на клуба, увито около врата. Посетителите на мача пък извадиха ефектни маски на войници от неговата армия.

Шоуто бе подплатено и с ефектно пиро-изпълнение, което вече е традиционно за агитката на "червените".

Освен победата, един от феновете на тима имаше и още един повод за радост. Той предложи брак на приятелката си, също почитателка на ЦСКА, в почивката между двете полувремена и тя със радост прие.

Клипчетата от изпълнението на ултрасите на "червените" се разпространиха изключително бързо в социалните мрежи.

 

Surely a world first as the CSKA Sofia Fans pulled off an incredible Star Wars inspired Tifo with Darth Vader chant for their game tonight, followed by an awesome pyro show.CSKA Sofia FC

Публикувахте от Copa90 в 10 декември 2015 г.