на живо

Силните мъже до красивите жени (ВИДЕО)

Трима силни спортисти държат в обятията си едни от най-привлекателните дами у нас

Силните мъже до красивите жени (ВИДЕО)

Те са трима, занимават се с бойни спортове, но сърцата им принадлежат на едни от най-желаните жени в България.

24-годишният ММА боец Георги Валентинов има 19 победи и 4 загуби на професионалния ринг. Най-ярката от тях е миналия ноември срещу вече бившия боец Андреас Стал. Старозагореца е завършил Националната спортна академия, като от миналата година вече и преподава дисциплината ММА. От няколко години нежната половинка до него е носителката на титлата "Плеймейт 2007" Златка Райкова.

21-годишния Благой Найденов се занимава с бокс от 12 годишен. Най-големият му успех до сега е златния медал на младежките олимпийски игри в Нанджин от 2014 г., която му носи титлата Спортист на годината. От няколко години Благой е силната половинка до певицата Десислава, а двамата очакват и дете, което трябва да се роди всеки момент.

26-годишния Даниел Илиев се занимава с ММА и кикбокс професионално от четири години. От тогава до сега има 6 победи и 2 загуби и още 6 победи и 2 загуби в кикбокса. Завършил е спортно училище, тренирал е и футбол, но от скоро е запален по източното бойно изкуство муай тай. Има два спечелени професионални мача по муай тай в Тайланд и то с нокаут. Сърцето му е заето от красивата актриса Александрина Янкова.

Тагове: