на живо

Спасените тайландски момчета се срещнаха с Моуриньо и Погба

Младежите посетиха "Манчестър Юнайтед"

12-те момчета, които бяха в плен на наводнена пещера в Тайланд в продължение на 18 дни, получиха топло посрещане от Жозе Моуриньо и футболистите на "Манчестър Юнайтед" през уикенда.

Момчетата, които са част от младежкия футболен отбор "Уайлд Биърс", получиха прегръдки от мениджъра на "червените дяволи" на тренировъчната база на тима в събота и се срещнаха със звезди като Пол Погба и Андер Ерера. А в неделя малките герои изгледаха на живо от трибуните на "Олд Трафорд" победата на "Юнайтед" над "Евертън" (2:1).

Младежите и техният треньор бяха извадени от пещерата в началото на юли след дълга и мащабна спасителна операция. Те бяха принудени да прекарат повече от 2 седмици в пещерата, след като отиват да я разгледат след тренировка на 23 юни, а придошлата вода блокира изхода й.

След спасяването им защитникът на Англия Кайл Уокър публикува снимка на едно от момчетата с тениска на Трите лъва, като пожела да изпрати фланелки за всички момчета.

По-рано през месеца децата гостуваха в американско шоу, където бяха приятно изненадани от Златан Ибрахимович. Шведът дори ги нарече "най-добрият отбор в света".