на живо

Спортни титани на историческа снимка

Шакил О'Нийл и Симон Байлс се щракнаха на финала на Супербоул

Instagram

Финалът на Националната футболна лига на САЩ - Супербоул, ни предостави възможност да се насладим на множество звездни селфита и публикации в социалните мрежи.

Двама гиганти в своите спортове - бившата звезда от НБА Шакил О'Нийл и петкратната олимпийска медалистка в спортната гимнастика Симон Байлс, споделиха звездния момент от срещата си със своите почитателите по цял свят.

Снимката обаче предизвика вълна от шеговити коментари и споделяния, тъй като при тях твърдението, че "размерът има значение" важи с пълна сила. 

Разликата във височината между двамата е фрапантните 71 см. Със своите 216 см Шакил не напразно се подвизава с прякорите Големия Дизел, Големия Татко, Големия Аристотел, Супермен. Миньончето Симон пък е висока едва 145 см.

 

hey Shaq | : @miriam_isa

A photo posted by Simone Biles (@simonebiles) on

Байлс е трикратна световна шампионка на земя и двукратна на греда. Тя спечели четири златни и един бронзов медал на олимпийските игри в Рио де Жанейро. 

О'Нийл е двукратен олимпийски шампион, световен шампион, четирикратен шампион на НБА. Признат е за номер 1 от Националната баскетболна асоциация за 2000 г.