на живо

Стамен Белчев недоволен от играчите, въпреки победата над "Етър" (ВИДЕО)

"Селекцията не е приключила", заяви треньорът на ЦСКА

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази недоволство от формата на своите играчи, въпреки победата на "червените" с 2:0 над новака в Първа професионална лига "Етър" в контрола.

"През първото полувреме на моменти стояхме добре. Като цяло не съм доволен от играта. Трябва да бъдем по комбинативни и агресивни. Когато не се получават нещата винаги има поводи за притеснение. През второто полувреме се наруши темпото на играта ни. Движехме се бавно. Не съм доволен от формата на Кирил Десподов. Има още какво да се желае от него", каза след срещата наставникът.

Той разкри, че селекцията в тима не е завършила и има вероятност ЦСКА да привлече още нови футболисти.

"Привлякохме добър вратар, за да вдигнем конкуренцията в тима. Селекцията не е приключила, ако излезе добър футболист може да го вземем. Трябват ни играчи, които да вдигнат нивото на ЦСКА", заяви Белчев.

Иначе ЦСКА победи "Етър" в първата си проверка на българска земя след лагера в Австрия. Срещата беше играна на базата в Панчарево, а головете за "червените" отбелязаха Кирил Десподов и Давид Симао.

Снимка: Lap.bg

В 17-ата минута Кевин Меркадо се възползва от грешка пи изнасянето на топката от страна на гостите и пусна пас към Кирил Десподов, който с мощен удар прати топката в мрежата на Христо Иванов.

Давид Симао с топовен шут прати топката в напречната греда в 32-ата минута. Отново той бе в центъра на събитията в 38-ата минута, след като центрира към Рубен Пинто, който с глава направи 2:0.