на живо

Станимир Стоилов: Безхаберие, отново не се взимат решения в интерес на футбола

Треньорът на "Левски" е настоявал мачът да бъде отложен за утре

Станимир Стоилов: Безхаберие, отново не се взимат решения в интерес на футбола

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов не е никак доволен от решението дербито с ЦСКА да се играе днес. След прекъсването в началото на мача той е призовал за отлагане за утре.

Теренът затрудни и двата тима. Чисти положения липсваха, а мачът завърши 0:0.

"Мачът беше повече случайности, рикошети. Казах и на съдиите веднага след прекъсването на мача, че той трябва да се играе утре, за да видим двата отбора наистина какво сме тренирали, докъде сме стигнали и защо харчихме пари по лагери.", започна Стоилов пред журналистите.

Снимка: Lap.bg

"Това са поредните съдии и хора във футбола, които не взимат решения в интерес на футбола. Вместо утре да направим един футболен празник, да видим двата отбора на какво ниво са... Това ако е футбол..."

"Единствено съм доволен, че с характер и с желание младият отбор се постара доста. Но това не е футбол, за да мога да дам оценка."

Снимка: Lap.bg

"Това безхаберие го гледам повече от 30 години. Всеки път сняг, продължаваме, играем. Утре трябваше да се проведе, има цяла седмица до следващия мач. Поредните хора дето си взимат някви пари и се правят, че всичко им е наред.", каза още той.