на живо

Стоичков стана кечист заради загубен бас (ВИДЕО)

Камата се похвали, че е тренирал с Валентин Йорданов

Христо Стоичков продължава да забавлява зрителите на испаноговорящия канал "Унивисион Депортес". Той и колегите му изпълняват различни басове, в зависимост от представянето си във вътрешнофирменото състезание по Fantasy Football.

След като преди дни именно Камата прати един от опонентите си на кеч ринга, този път българската легенда трябваше да изпълнява желанията на колегите си заради слабото си представяне.

Загубеният бас принуди Стоичков да подари фанелка на един от зрителите, но по-интересна бе втората част на облога. Облечен в екип на българския национален отбор, Камата трябваше да се срещне с един от състезателите по луча либре - мексиканската разновидност на кеча. Противникът му се бе подготвил и с подарък за Стоичков - традиционна маска в цветовете на българския флаг.

Футболната легенда я пробва без да се двоуми и дори бе готов за бой, изтъквайки, че е тренирал с олимпийския шампион по борба Валентин Йорданов.

Допълнително напрежение между двамата "кечисти" предизвика и снимката, с която се похвали противника на Камата, а именно фотос с Кристиано Роналдо. "Какво е това, бе?! Какъв е този идол", реагира Стоичков, преди да изхвърли телефона.

Дали се стигна до бой, може да видите във видеото: