на живо

Стойчо Стоев: Не ни дадоха чиста дузпа

Трите точки са измамни, заяви треньорът на "Лудогорец"

Lap.bg

Треньорът на "Лудогорец" - Стойчо Стоев, смята, че главният съдия Георги Кабаков е ощетил "орлите", като не е дал чиста дузпа за нарушение срещу Марселиньо.

Двата тима завършиха 0:0 в мач, който можеше да промени върха в класирането, но в крайна сметка разликата от три точки се запази, а "Лудогорец" е все по-близо до осма поредна титла.

"Това равенство може да се окаже добър резултат. Имаме три точки аванс. Те изпуснаха дузпа, но критерият трябваше да е еднакъв. Мисля, че няма нужда да коментираме нарушението срещу Марселиньо в наказателното поле. Това е чиста дузпа. Ние не скочихме, когато свириха дузпа за противника. Подобна ситуация обръща мача.", каза специалистът след двубоя.

"Получи се нервен мач. Въпреки това имахме няколко ситуации, които можеше да ги изиграем по-добре и да отбележим гол. Второто полувреме беше по-спокойно. Имахме ситуации на контраатаки. Не мога да кажа, че "Лудогорец" вече е шампион. Предстоят ни три важни срещи. Трябва да ги изиграем на ниво. Три точки не са малко, но и донякъде може да кажем, че са измамни. При евентуална загуба, напрежението пак ще е в нашия отбор", коментира Стоев.