на живо

Тайсън Фюри - баща на принцове, държави и градове

Боксьорът има 6 деца, а момчетата му носят еднакви имена

Instagram

-Тайсън, как се казва синът ти?
-Принц.
-А другият?
-Принц.
-Най-малкият?
-Принц.
-Дъщерите ти?
-Те са цели градове и държави!

Ето такъв разговор си представяме с шампиона в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри. В ранните часове на (10 октомври) той ще защитава титлата си срещу претендента Дионтей Уайлдър. Галавечерта започва в 4:00 ч. българско време, а кулминацията се очаква около 6:00 ч. Всичко това може да гледате пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg.

Най-силно палци за британския боксьор със сигурност ще стискат съпругата му Парис и шестте им деца. Интересното в случая е, че в къщата на семейството, когато извикаш "Принц", има огромна вероятност да се появят и трите му момчета. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paris Fury (@parisfury1)

Всички те имат еднакви първи имена. Различават се само по вторите - Принц Джон Джеймс (на 9 години), Принц Тайсън Фюри Втори (на 4 години) и Принц Адонис Амазия (на 2 години). 

Боксьорът има страхотно обяснение за тази своеобразна семейна аномалия. Все пак той носи прякора Циганския крал.

Снимка: Instagram

"Аз съм кралят, а те са принцове, поне докато не пораснат и не заслужат правото си да имат други имена", разясни боксьорът. 

Той разкри, че съпругата му Парис го подкрепя по отношение на избора. И че го е спряла да кръсти едно от децата им Джизъс. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paris Fury (@parisfury1)

"Харесвах много и Патрик като име, но жена ми не искаше да ги кръщаваме така. Но пък Джизъс... Доста хора в Мексико се казват Хесус, например...", разказва боксьорът.

Не по-малко странни са имената на момичетата му, които също са 3 - Венецуела (на 11 години), Валенсия Амбър (на 3 години) и Атина, която се роди през август 2021 г.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paris Fury (@parisfury1)

"Една нощ сънувах страната Венецуела. Събудих се и осъзнах - жена ми е Парис (Париж), аз съм Тайсън, синът ни ще е Принц, дъщеря ни няма как да носи нормално име! Просто няма да се впише!", разказва той преди 10 години пред "Гардиън".

Всъщност самият Тайсън е кръстен на... Майк Тайсън. Бащата на настоящия шампион в тежка категория във версия WBC - Джон, не крие, че именно американската легенда и абсолютен световен първенец го е вдъхновил да даде такова емблематично име на сина си. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Venezuela fury (@venezuela_fury)

Самият Тайсън Фюри се ражда преждевременно през 1988 г. и първите няколко месеца прекарва в болница.

"Мислех, че ако му дам име на някой силен човек, и той ще стане такъв, ще оцелее", споделя в свое изказване Джон.

Колко Принца, държави и градове ще има в семейството на Фюри, предстои да разберем. Той обаче дава силна заявка. 

Снимка: Instagram

"Тайсън казва, че иска 10 деца. Аз също ще съм доволна на такава бройка. Колкото Господ даде, толкова ще гледаме", казва Парис.

Грижовният и забавен татко Фюри за сега трябва да забрави тази своя роля и да бъде такъв, какъвто го познаваме на ринга - машина за тежки удари и победи. 

Снимка: Instagram

Битката му с Дионтей Уайлдър, в която ще се реши съдбата на титлата в тежка категория, предстои!

Не пропускайте третия сблъсък между двама от най-силните и атрактивни боксьори пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта започва в 4:00 ч. българско време на 10 октомври (неделя), а кулминацията се очаква около 6:00 ч.