на живо

Тайсън Фюри сбъдна мечтата на свой малък фен

Шампион не само на ринга, но и в живота

С внушителните си габарити - ръст от 206 см и тегло от около 115 кг., Тайсън Фюри изглежда страшен. Оказва се обаче, че британският боксьор не е шампион само на ринга, но и в живота. Циганският крал сбъдна мечтата на свой малък почитател.

Дошъл за снимка с идола си, 13-годишният Логан Мърфи побъбри с Фюри и дори се включи в сутрешния му джогинг.

Логан и баща му Лий минават през Моркъмб, където живее Фюри, и решават да потърсят къщата на боксьора с надеждата да се докоснат до шампиона в тежката категория на Световния боксов съвет (WBC). Откриват я след едночасово лутане из уличките, а за техен късмет в същия момент Фюри излиза за сутрешния си джогинг. Съгласява се на снимка, след което сбъдва мечтата на детето, включвайки го в тренировката си.

"Не можех да повярвам, че това наистина е той. Тичахме заедно в продължение на стотици метри. Притеснявах се, че няма да издържа на темпото му, защото бе доста бърз. Никога няма да го забравя. Странно е да срещнеш знаменитост, но той бе толкова земен и добър. Знам, че обожава музиката. Аз пък обичам да свиря, така че му оставих бележка с предложение да изпълня нещо за него", споделя 13-годишния Логан.

Бащата на тийнейджъра - Лий, който е собственик на магазин за велосипеди, също остава впечатлен от добротата на Фюри.

"Мислехме, че в най-добрия случай ще си направим снимка с него пред дома му. Последва обаче нещо страхотно. Шансът е едно на милион. Чест му прави, че не ни отпрати. Логан бе на седмото небе и не спира да говори за Фюри. Това ще продължи дълго", добавя щастливият родител.

А постъпката на Фюри показва как малките жестове могат да имат голяма стойност.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: