на живо

Тенис величия в метрото (ГАЛЕРИЯ)

Джокович, Федерер и другите участници във финалния турнир на АТР се разходиха из Лондон

Какъв е шансът да срещнеш световния номер 1 - Новак Джокович, и носителя на 20 титли от Големия шлем - Роджър Федерер, в метрото? Оказва се голям! Ако живееш в Лондон и след ден стартира финалният турнир на АТР.

Всички участници в тазгодишното издание на надпреварата, която започва на 11 ноември, почувстваха какво е да си лондончанин и да ползваш метрото, за да стигнеш до дадена точка в града.

Снимка: Getty Images

Облечени в елегантни костюми Джокович, Федерер, Александър Зверев, Кевин Андерсън, Марин Чилич, Доминик Тийм, Кей Нишикори и Джон Иснър се качиха на "Норт Гринуич" и слязоха на "Уестмистър". 

Пътуването им бе съпътствано с множество селфита, а те не отказаха автограф на феновете.

Снимка: Getty Images

След пътуването си те се присъединиха към партито, на което се раздадоха годишните награди на Тенис асоциацията. Любимец на феновете стана Федерер, а Джокович бе отличен за завръщане на годината.

Снимка: Getty Images

Финалният турнир на АТР ще бъде официално открит в неделя. В него участват 8-те тенисисти, спечелили най-много точки през сезона. В надпреварата трябваше да се включат и Рафаел Надал и Хуан Мартин дел Потро. Те обаче се отказаха заради контузии и техните места бяха заети от Нишикори и Иснър.