на живо

Тервел Пулев: Нека оценим волята, смелостта и духа на брат ми!

Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон с емоционално съобщение в социалните мрежи

Lap.bg

Когато цял живот следваш определен път и накрая въпреки възходи и падения нещата се подредят, разбираш, че мечтите се сбъдват и Бог не те изоставя! С тези думи Тервел Пулев изрази подкрепата си към своя брат Кубрат преди битката срещу Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория в Лондон.

Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон използва социалните мрежи, за да съобщи, че с Кобрата са пристигнали благополучно на британска земя. Той не пропусна да благодари на всички, които продължават да подкрепят брат му.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev)

"Нека оценим смелостта му, силата, волята, българския дух и борбеност, наследени от предците ни!", написа още Тервел в "Инстаграм".

Снимка: Facebook

По-рано днес братята кацнаха в британската столица. Направени са им тестове за коронавирус, като ще останат изолирани до излизането на резултатите утре сутрин.

Срещата между Пулев (29 мача, 28 победи, 14 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) и Джошуа (24 мача, 23 победи, 21 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) ще се състои на 12 декември в зала "Уембли" в британската столица. Първоначално мачът трябваше да се проведе през лятото на 2020 г., но беше отложен заради пандемията от коронавирус.

Снимка: Lap.bg

Разхлабването на противоепидемичните мерки във Великобритания направи възможно присъствието на публика в залата. 1000 човека ще могат да гледат сблъсъка за световните титли, а билетите са в продажба от петък (4 декември). За жалост само хора с постоянен адрес в Англия ще могат да влязат в залата.