на живо

Тити, Мъри и Цанко вече запазиха своите места в Клуб "50"

Инициативата на Левски - Клуб "50", вече има своите първи последователи. Легендарните "сини" футболисти Станимир Стоилов и Цанко Цветанов, както и баскетболният треньор Константин Папазов запазиха своите места на трибуните за приятелската среща между Левски и шведския Юргорден, който ще отзнаменува 50 годишнината от първото участие на отбора в Европейските клубни турнири. Мачът е насрочен за 10 октомври тази година и ще се проведе на националния стадион "Васил Левски".

По-голямата част от средствата за организацията на събитието се очаква да се съберат от Клуб "50", в който се предвижда да членуват 1914 левскари. Те трябва да отделят по 50 лева за билет, като с това дарение ще получат допълнителни привилегии и комплект от фен-артикули, изработени по случай юбилея.

Стоилов и Цветанов са се свързали с представители на фен-организацията веднага след пресконференцията, на която бе обявено създаването на Клуб "50". Днес Тити Папазов, който преди година бе доста активен и в организацията на 100-годишния юбилей на клуба, е запазил 23 места на стадиона. Цифрата не е случайна, тъй като с този номер играеше легендарният Майкъл Джордън.

„Готов съм да вложа цялата си енергия и да помогна с всичко, което мога за това левскарите да имаме нов празник. Този път нямаме какво да спасяваме. Имаме просто нов шанс да покажем, защо Левски е безспорният номер едно в България!”, заяви Папазов.