на живо

Тодор Батков: Дойде Видовден за ЦСКА! (ВИДЕО)

"Те какво искат? Сега да се пременят с нови дрехи, а да са си същите, с титлите и останалите неща", каза още той

bTV

Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори за случващото се сЦСКА по време на представянето на книгата "Синята приказка".

"Дойде Видовден за ЦСКА! За ситуацията с ЦСКА говорих още през 2008 година. Тогава тяхните задължения бяха около 5 милиона към хазната. По това време Александър Томов казваше, че е по-добре да купува футболисти, отколкото да плаща данъците. Как може такова нещо? Тогава се е направили компромис и сега се стига до тази ситуация. Те какво искат? Сега да се пременят с нови дрехи, а да са си същите, с титлите и останалите неща. Да се прекръстят, ако искат, на ЦСКА 2, ЦСКА 3 или ЦДНА“, каза Батков.

Батков коментира и ситуацията в „синия” клуб:

"Никога не съм предавал Левски. Искам дебело да го подчертая. Никога не съм предавал Левски, но съм правил компромиси. Собствениците на Левски са ясни. На 23-и ще имаме Общо събрание и ще ги видите още веднъж. Не знам защо свързват Пеевски с Левски, но кажете ми в България, какво не свързват с Левски. Много се радвам да видя всички хора от онзи отбор тук, разбира се, че ще поздравя всеки един от тях. Ще стисна ръката и на Георги Петков. Радвам се, че Левски върви добре в момента, отборът играе привлекателен футбол. Левски не е държавен отбор, вие, които купихте акции, за да спасите Левски, държавата ли сте?".

Вижте какво още каза Тодор Батков: