на живо

Топ 10 на най-невероятните нокаути в кикбокса (ВИДЕО)

Не пропускайте сблъсъка между Рико Верхувен и Бадр Хари тази вечер от 23 ч., пряко по RING

Топ 10 на най-невероятните нокаути в кикбокса (ВИДЕО)

"Glory" е най-интензивното кикбокс зрелище на планетата, известно със своите нокаути, предизвикани от опустошителни ъперкъти или невероятни ритници със завъртане.

Затова преди битката на века между действащия шампион в тежка категория Рико Верхувен и Лошото момче на кикбокса Бадр Хари, ви представяме топ 10 на нокаутите в този спорт.

На 10-а позиция е любимецът на феновете Давид Кириа, който се би с цялото си сърце цели 5 рунда с Анди Ристи на "Glory 14" в Загреб, за да спечели световната титла в лека категория... един обрат няма как да е по-зрелищен от този.

На 9-о място e ужасяващият Сауло Кавалари, който отприщи истинска буря върху неподозиращия Мурад Бузиди на "Glory 12" в Ню Йорк.

На 8-а позиция са невероятните акробатични изпълнения на карате майстора Реймънд Даниелс на "Glory 16" в Денвър. Франсоя Амбанг просто не разбра какво го е връхлетяло... и две години по-късно още не може да разбере.

Номер 7 -  "Glory 27" в Чикаго, където в мач от тежка категория Деморео Денис падна жертва на бруталния ритник на бразилския боец Гуто Иносенте... а всъщност това му бе дебют в "Glory". 

На 6-о място е невероятният юмрук на Гьокхан Саки, който прати на пода Даниел Гита на "Glory 6" Истанбул. Турският Тайсън прилага изключителна комбинация от 12 удара пред екзалтираната домакинска публика.

Под номер 5 е турнирът "Последният оцелял", в който Джо Шилинг отне пояса на Саймън Маркъс с опустошителен десен крос. След равностоен мач, който влезе в допълнителен рунд, Шилинг шокира всички с удар, който прати протектора на Маркъс директно в публиката, а самият Маркъс - на пода.

На 4-о място е нокаутът от срещата между Тайрон Спонг и Майкъл Дуд от "Glory 9" в Ню Йорк. Дуд изненада всички като просна Спонг рано в първия рунд, но нещата се обърнаха и мигове по-късно той получи такъв удар, че краката му се превърнаха в спагети.

Под номер 3 е шампионът в тежка категория Рико Верхувен, който се биеше на своя земя в "Glory 26" в Амстердам. Той смълча критиците, които казваха, че му липсва умение да нокаутира. След като доминираше през целия мач, той закова Бенджамин Адегбуи с невероятен десен, а този миг бе определен от мнозина като коронясването на Верхувен за истински шампион.

Под номер 2 е "Glory 16" в Денвър, където машината за нокаути от полутежка категория Зак Муекаса поднесе на Пат Бари брутално запознаване с ринга на "Glory". Изключителен ъперкът, който направо прати Бари в орбита и анонсира появата на нов знаменит талант.

А първото място е за Марат Григорян, който показа на публиката на "Glory 30" в Лос Анджелис, какво е един боец да е в безсъзнание още преди да е паднал на пода след нанесения му удар. Това е един от най-бруталните ритници в главата - класическа кикбокс комбинация, изпълнена перфектно от една от изгряващите звезди на леката категория. 

А дали мачът между Рико Верхувен и Бадр Хари ще завърши с нокаут, ще разберем тази вечер. Най-чаканият сблъсък в света на кикбокса ще бъде излъчен пряко по телевизия RING от 23:00 ч.