на живо

Тренировка с татко (ВИДЕО)

Как едно българско семейство се бори с изолацията в Румъния?

Тренировка с татко (ВИДЕО)

Ако сте фен на спорта и обичате да гледате спортни новини, то това лице със сигурност ви е познато, макар че от няколко години изчезна от екран.

Кариерата на красивата Галина, известна с фамилното име Недялкова, преди да стане Вълканова по мъж, като спортен журналист минава през редакциите на БНТ, телевизия RING и "България он Еър".

Днес Галя живее в Букурещ, където открива любовта на живота си – Недьо, а двамата са горди родители на прелестната Ева, която заема сърцата им завинаги с появата си преди 2,5 години.


Спортът е неделима част от ежедневието на семейство Вълканови, което спазва стриктно социалната изолация. В Румъния мерките са в пъти по-крути от тези в България, а хората имат право да напускат домовете си единствено след специално попълнена декларация.

Гордият татко поддържа форма с лекота, защото има привилегията да използва освен предвидливо закупените си дъмпели преди светът да хлотне кепенци да неопределено време и… жива тежест!

Негов верен помощник в тренировките е малката Ева. Тя съвестно ляга върху гърба на баща си, помага му с уредите, като копира всяко негово движение, а върхът на радостта й, когато сяда на конче върху здравите рамене на татко си.

През това време Галина е майсторът зад обектива. Зад гърба й пък са повече от 70 победи на професионалния ринг в бокса и кикбокса, макар че първата й любов като ученичка в спортното училище на ЦСКА е съвсем друга - плуването. А междувременно жъне успехи и състезавайки се с АТВ.

Спортната редакция на bTV желае здраве на семейство Вълканови, които дават пример как спортуването по време на тежкия период на изолация заради коронавируса, може да ви държи бодри и силни не само тялом, но и духом!

bTV призовава: останете си вкъщи!