на живо

Владинова: Доволна съм от медалите, но трябва да ги забравим (ВИДЕО)

Треньорът на ансамбъла: Беше едно поучително състезание

Владинова: Доволна съм от медалите, но трябва да ги забравим (ВИДЕО)

С пет медала, от които два златни, се завърна националният ни отбор по художествена гимнастика от Световната купа в Минск. Невяна Владинова спечели три отличия, а ансамбълът ни - две. 

Особено ценен изглежда успехът на Невяна Владинова в съчетанието с обръч. Освен златен медал тя успя да спечели и директния двубой с фаворитката тази година Александра Солдатова от Русия.

"Играха много силно, с голямо самочувствие. Тези състезания са много важни са нас преди световното първенство", каза главният мениджър на националния отбор - индивидуално Бранимира Маркова.

"Много съм щастлива, че успях да взема тези медали, но ги забравяме, защото вдругиден заминаваме отново. Всичко започва отначало" каза Владинова.

"Беше много хубаво и поучително състезание. Много съм доволна, че след грубата грешка в многобоя, играха много добре и получиха две десетки за трудност", каза треньорът на ансамбъла Весела Димитрова.

Световната купа в Казан, Русия от петък до неделя ще бъде последното състезание за националния ни отбор преди световното първенство в Пезаро в края на август.