на живо

Разраства се скандалът между Бербатов и Тудор

Хърватинът нарекъл българина „възрастна примадона”

Липсата на игрови минути за Димитър Бербатов, продължава да вълнува феновете в Гърция. Местното издание Sport24.gr допълнително нагнетява напрежението между Игор Тудор и нападателя, като добавя нова нотка към техните взаимоотношенията.

Sport24.gr разкрива случка от средата на декември миналата година, когато двамата са имали ожесточен дебат в съблекалнята. Според медията, двамата дори са стигнали до там да си крещят. Българинът казал на треньора си, че не одобрява методите му за начина на игра на ПАОК. Тудор му отговорил, че е "възрастна примадона" и добавил: "Да не мислиш, че си последният велик футболист на планетата?". 

След това Бербатов го иронизирал, като му казал нещо на български, твърди изданието. Това обтегнало до максимум отношенията между двамата, а явно наказанието на Тудор беше, че през януари пускаше Бербо за по 15-20 минути като резерва в края на мачовете. 

Преди няколко дни Бербатов се самоинтервюира и изрази разочарование, че е закотвен на пейката. След интервюто бяха направени скандални разкрития за отношенията му с Тудор. Хърватинът не се стърпя и отговори, макар и косвено, на българина. Треньорът заяви,  че журналистите "не знаят какво се случва в съблекалнята", затова не бива да коментират неговите решения.

До момента засегнатите страни нито са потвърдили, нито са опровергали написаното в гръцкото издание.