на живо

Уайлдър: Фюри е мошеник. Ще го победя само с половината от това, което показах на тренировка

Двамата излизат за трети мач помежду си в ранните часове на неделя (10 октомври)

Getty Images

В типичния си стил боксьорът в тежка категория Дионтей Уайлдър коментира предстоящия си трети мач срещу Тайсън Фюри за титлата на Световния боксов съвет (WBC). Американецът обвини своя противник в измама в предната среща и заяви, че е толкова добре подготвен, че ще може да го победи само с половината от показаното в тренировките.

Първата среща между двамата завърши с равенство, а във втората за победител беше обявен Фюри след технически нокаут в седмия рунд.

Снимка: Reuters

"Фюри е един абсолютен мошеник. Достатъчно е да покажа и половината от това, което съм тренирал по време на подготовката, за да го победя. Той изобщо не е най-силният боец и съвсем не е за показване пред хората", заяви той. 

"Тайсън Фюри не успя да ме нокаутира в най-лошата ми вечер, въпреки че беше в най-добрата си форма. Хората говорят, че ме победил с нокаут, но това не беше нокаут. Битката беше прекратена, защото един слаб индивид от моя отбор хвърли кърпата", каза още американецът.

В ранните часове на 10 октомври българско време в Лас Вегас ще станем свидетели на зрелище, убеден е Уайлдър. 

Снимка: Reuters

"Чувствам се превъзходно. Имам отличен отбор зад гърба си, всички мислим в една посока. Разбира се, никога не можеш да станеш перфектния боец, но това не значи, че не трябва да се опитваш", каза той.

Активът на Уайлдър при професионалистите е 42 победи, 1 равенство и 1 загуба. Фюри от своя страна е непобеден на ринга и има 30 победи и 1 равенство.