на живо

Божинов: На "Левски" му трябва директор като Сираков, който да вкара яснота в клуба (ВИДЕО)

Надявам се на "Герена" да дойдат сериозни хора и да върнат отбора там, където му е мястото, каза нападателят

Божинов: На "Левски" му трябва директор като Сираков, който да вкара яснота в клуба (ВИДЕО)

Валери Божинов вкара два гола за "Ботев" Враца при изненадваща победа срещу "Левски" (3:1). Бившият нападател на "сините" не се зарадва на попаденията си, а след срещата заяви, че продължава да бъде фен на столичния гранд и се надява в клуба да влязат хора, които да върнат отбора там, където му е мястото.

Снимка: Lap.bg

"Левски" ми е на сърцето. Респект към цяла "синя" България. Ще продължавам да съм фен на "Левски". В клуба трябва да влязат сериозни хора и ръководители, които да си вършат работата от спортно-техническа гледна точка. Ако е истина, че Павел Колев идва, мога да му пожелая успех. Той е сериозен, футболен човек и трябва да вкара малко яснота в този клуб, защото освен треньорите и футболистите... каква яснота? "Левски" трябва да има директор от типа на Наско Сираков, който да е спортен директор. До него да има човек като Павел Колев, който да бъде огледало на треньора. "Левски" трябва да направи пълна промяна. Дочувам, че ще дойдат сериозни хора, надявам се да върнат отбора на мястото, на което трябва да бъде.", каза бившият футболист на "Ювентус" и "Манчестър Сити" пред журналистите.

"Валери Божинов дойде тук, за да покаже, че е футболист за големите отбори. Искам да играя в националния отбор, но за това питайте г-н Хубчев, а не мен. Респект и уважение към феновете на "Левски", извиних им се, но аз съм професионалист, не мога да си сваля гащите."

Снимка: Lap.bg

"Ако от "Левски" решат, че имат нужда от мен, знаят къде да ме намерят. Договорът ми изтича след месец, но сега ще се концентрирам върху "Ботев", защото съм задължен на хората във Враца", добави Божинов, който сериозно похвали автора на третия гол във вратата на "сините" Валери Домовчийски.

"С Домо сме играли заедно при младежите, "Левски" и в националния отбор. Само с поглед се разбираме. Казаха ми, че е вкарал уникален гол. Евала, браво на Домо!", добави той.