на живо

Във Франция са категорични: Ужас!

Пресата критикува "Пари Сен Жермен" след мача с "Лудогорец"

Френската преса е безпощадна към футболистите на "Пари Сен Жермен" след като шампионите на страната не успяха да запишат победа над "Лудогорец" и останаха на второ място в крайното класиране на групата си в Шампионската лига.

Парижани и "орлите" завършиха при резултат 2:2, като до последната минута от срещата българският тим водеше в резултата. Второто попадение за ПСЖ отбеляза Анхел Ди Мария, секунди преди последния съдийски сигнал.

Авторитетното френско спортно издание "Екип" е категорично: "Ужас!". Заглавието е на фона на разочарованите звезди на френския тим.

"Паризиен" пък оценява, че спадът в представянето на тима "става все по-сериозен", правейки отпратка към последния мач на ПСЖ във вътрешното първенство, когато възпитаниците на Унай Емери загубиха с 0:3 от "Монпелие".

Въпреки равенството, "Пари Сен Жермен" продължава напред в елиминационната фаза на Шампионската лига. Съперника си за 1/8-финалите парижани ще научат в понеделник (12 декември). Тегленето на жребия ще бъде предавано пряко по bTV Action от 13:00 ч.